dilluns, 4 de desembre del 2017

SORTIDA A L'AQUARIUM

A la pipella de SORTIDES/FOTOS podreu trobar les fotos de la nostra sortida d'avui. Ha estat molt interessant i divertida!!
Ens agradaria veure els comentaris que feis de la sortida: vos ha agradat?, què heu aprés?, què sabies?, ens ha anat bé aquesta sortida per aprendre més coses del nostre projecte?...


13 comentaris:

  1. Hola soc en Lluc m ha agradat molt he apres molte especies de animals aquatics no sabia res es la primera vegada que hi vaig

    ResponElimina
  2. Hola soc na Mar . M'ha agradat molt anar al Palma Acuarium .El que més m'ha agradat a estat la demostració per salvar a Dofins i a tortugues.

    ResponElimina
  3. Hola soc en Dani els peixos m´han agradat molt el que mes m´ha aradat es el tauro i aquell peix gegant.

    ResponElimina
  4. Hola, soc en Marc C. de 4a i volia dir que la sortida al Palma Aquarium ha estat fantastic. I gracis Raquel ADEU.

    ResponElimina
  5. Hola soc Aitor de 4a. Em a agradat molt anar al aquárium.

    ResponElimina
  6. Hola soc na ELISA.Lo que mes me va agradar del palma aquarium va ser les estrelles de mar eran molt boniques i vaig aprender molt es coses de elles.

    ResponElimina
  7. Me va agradar molt la sortida.
    El que més me va agradar va ser quan estavem amb els taurons.

    Soc en Pau.

    ResponElimina
  8. Hola soc na NOA els peixos m´han agradat molt molt i molt.el que mes m´ha agradat es el tauro la morena i tanbé el joc del la tortuga i el dofí.

    ResponElimina
  9. hola soc en Miquel el que mes ma agradat a estat tots els peixos. i estar amb els amics i els profesors

    ResponElimina
  10. Hola la excursio va ser molt divertida i varem aprendre moltes coses per que així la bassa sigui fantàstica i en Darwin es senti molt millor que en la peixera.

    ResponElimina
  11. Hola social en Carlos de 4ta. Me va agrada mola la sortida els tauro ns va ser lo que mes me va agrada I tornare amb ľentrada que en varen donar

    ResponElimina
  12. Hola som na Carla Ardura de 4rB.M'ha agradat molt la sortiada al palma aquaarium.He apres molt sobre els animals aquatics.Lo que més m'ha agradat ha estat els tiburons.Mai hi havia vist una morena va ser la primera vegada que la vaig veure.També vaig aprendre l'animal carnivor peró que també és hervivor.Hem varen agradar molt les estrelles i els `peixos que és camuflan amb l'arena.M'ha agradat molt el milagri yo vaig fer de uns dels salvadors i vaig aprendre lo que tinc que fer.

    ResponElimina
  13. Hola soc en Nico de 4rA. La sortida de Palma Aquarium a estat genial, grasis per en Joacin i na Rquel per la sortida.El que mes m,ha agradat a sigut jugar al vaixei i anar a veure la peixera mes gran iveure els Teurons.

    ResponElimina